Прашање за милион долари – од каде и се парите на Сораја?

30 април, 2020
soraja-vucelic

Конечно го добивме одговорот!

Старлетата Сораја Вучелиќ е позната по својата совршена фигура, која често ја покажува на социјалните мрежи, огромните силиконски гради, како и скапи парчиња облека што ги купува „на тони“

Па затоа, под секоја нејзина фотографија се провлекува прашањето – „Од каде пари?“.

Сега Сораја Вучелиќ го откри потеклото…

„Мојата покојна мајка ми остави куќа, локал и земја“, вели Сораја и продолжува: „Јас тоа не го прокоцкав, туку продолжив да градам и да го размножувам недвижениот имот. Куќата која ја наследив ја проширив, а локалот го издадов. Точно е дека не започнав од нула, но треба да имате способност да заработите повеќе од тоа што го имате. Затоа тврдам дека е важно секоја жена од време на време да размислува како маж, на овој начин јас можам да бидам независна и самостална до одреден степен “.

Потсетете се на Сораја од времето кога работеше како презентер: