Пред Трамп Меланија била заљубена во овој човек – која е причината поради која парот повеќе не прозборел

17 мај, 2020
trumpmelania_03192020twitter

Петар Бутолн е новинар од Словенија кој бил во врска со сегашната прва дама на САД, Меланија Трамп додека таа шивела во Љубљана. Тој во интервјуто за медиумите открива детали за тоа како се запознале, врската но и прилината поради која ја прекинале истата.

„- Бевме во врска 3 месеци за време на летниот период по завршувањето на школото. Во тоа време сите млади се собираа кај Трите моста во Љубљана каде и се запознавме со Меланија. Таа имаше 17 години и учеше во средно училиште за дизајн, а јас бев 18 годишен гимазијалец. Љубљана не е толку голем град и скоро секој со секого се познава, а лесно е да ги приметил новите лица во друштвото. Таа беше убава, витка, а јас имав испиено малку повеќе и нормално го направив првиот чекор и така започна нашата врска. Меланија заедно со 4 години постарата сестра живееа во мал, едноставен стан. Прво живееле заедно со својот татко воизнајмен стан но подоцна тој им купил стан. Обично не сакаше да седи до касно и не пиеше алкохол бидејќи сакаше да биде свежа на утрин ските предавања. Сепак јас морав да слузам војка и одтогаш повеќе не се слушнавме и видовме“. – раскажа Бутолн.