Преслатки близнаци родени со различна боја на кожата станаа хит

20 мај, 2020
82a83ffd-ddf3-4124-ba50-4db9ff13f318

Стејси, 31-на годишна Нигеријка, не ни била свесна дека кога ја направила првата фотографија на своите близнаци дека тие ќе станат славни.

Браќата Давид и Даниел се родени минатата година со 1 минута разлика меѓу нив, а освен што имаат големи плавви очи друг фактор нема кој ќе ве наведе да помислите дека се браќа бидејќи едното е со темна кожа а другото со бела .

Нивните родители кои живеат во Лагос решиле да го документираат нивниот живот на Instagram, а досега имаат 18 илјади фанови.

„Не знаевме дека се различни за време на бременоста, бидејќи ултразвукот не покажува вакви работи. Затоа може да замислите колку се изненадивме кога Даниел се роди со темна коса и тен, а Давид со златка коса и бел тен.Докторот ме породи со царски рез и се нашали дека имам „неидентични“ близнаци, а сестрите ностоп доаѓаа да ги видат.“