Претерала со операциите, изгледа како чудовиште, но од едно не се откажува!

12 мај, 2020
лиса 1

Актерката Лиса Рина (56), која сe прослави во серијата “Melrose Place” во последните години предизвикува големо внимание заради лицето на кoе се видливи претераните естетски зафати.

Иако таа може да се пофали со вито тело кое го одржува на природен начин, со фитнес, нејзиното лице кое особено доаѓа до израз кога е без шминка, изненадува. Таа вели дека си го упропастила лицето заради пријателките, бидејќи и тие го правеле тоа.

Самата за себе рекла дека изгледа како чудовиште и признава дека претерала во делот кај образите.

Иако вели дека нема повеќе да прави пластични операции, таа нема намера да се откаже од ботоксот никогаш.