Prince Harry во дилема: Малку му недосигало да ја остави Meghan Markle, поради оваа манекенка

12 јуни, 2020
671001_4323030_meghan_updates

Prince Harry  имал кратка романса со британската манекенка, Sarah Ann Macklin, потврдено е во автобиографската книга, на Angela Levin, за кралското семејство, насловена како “Harry: Разговори со принцот.”

Се чини дека принцот не бил толку многу воодушевен од Meghan Markle, како што тврдеше, затоа што после неа, успеала да го воодушеви Sarah Ann Macklin, којашто ја запознал на една забава.

  • На самиот почеток од врската со Meghan Markle, Harry одлучил да оди на состанок со манекенката Sarah Ann Macklin. Се запознале на една забава, тој го добил нејзиниот број и следеле бројни пораки, коишто резултирале со кратка авантура – пишува Angela.