Принцот Хари- изгубена душа во Лос Анџелес!

25 мај, 2020
хари

Принцот Хари е “изгубена душа во ЛА” и нему му е потешка преселбата од Британија во Америка. На Хари му е потешко да се адаптира на животот во ЛА кој има многу полабави закони за приватност. Минатиот месец тој со Меган и синот Арчи се преселија во куќа вредна 18 милиони долари во Холивуд.

На Хари исто така му е тешко да се справи со наметливите американски папараци во Холивуд. Оваа претпоставка следи по тврдењето дека Хари се чувствува како без кормило и дека ќе му недостасува структура во животот. Хари нема повеќе ниту воени обврски откако со Меган се повлекоа од кралското смесјтво.

Сега во Лос Анџелес нема ниту работа, ниту другари, а и семејството му е далеку.

Треба да се семе предвид и фактот дека Хари и Вилијам повторно се зближиле во последно време, особео по болеста на татко им.

Извор близок до семејството тврди дека Хари бил многу зафатен во перидот на карантин, одржувал конференциски повици и времето го поминувал контактирајќи со другарите и колегите.

Наводно, водјводата им се доверил на пријателите дека не може да поверува како животот му се превртел наопаку. Тој им се доверил на пријателите и дека му недостасува војската, како и пријателите од војската.

Хари инсистирал да го задржи својот чин на мајор и да продолжи да и дава поддршка на воената заедница во неслужбено својство.