Принцот Хари не ја крие својата несреќа: ми недостасуваат семејството, титулата, кралските обврски!

14 мај, 2020
хари

Иако Меган Маркл е сега среќна со својот живот, извори блиски до принцот Хари тврдат дека тој не се наоѓа себеси во новата средина и дека му недостасуват семејството и пријателите.

Тој во моментот нема работа, а семејството и пријателите му се далеку. Ако се земе предвид фактот колку тој и брат му Вилијам се поврзани и целата ситуација со коронавирусот и болеста на татко му, не е чудо што Хари чувствува носталгија.

Неодамна е откриено дека Хари во видеоразговор со пријателите им се доверил дека сè уште е во шок од промената во животот.

Истовремено, неговата сопруга Меган чувствува олеснување со доаѓањето на нејзина територија бидејќи таа не можела да се прилагоди во Британија.

Наскоро се очекува биографијата за Меган и Хари, во која јавноста ќе има прилика да се запознае со нивната страна на приказната.