Принцот Вилијам бил заљубен во девојка која сега е дел од семејството, а тоа не е неговата сопруга

7 јуни, 2020
william-kate-gettyimages-1210304924

Пред да се заљуби во својата сегашна сопруга Кејт, Принцот Вилијам “фрлил око” на девојката, која на некој начин, сега е дел од семејството. Станува збор за Emma Parker Bowles (45), новинарка по професија, којашто ѝ е внука на неговата маќеа, Камила.

Некогаш седумнаесетгодишниот Вилијам бил лудо вљубен во Ема. Она што многумина ги шокираше, е фактот дека Ема многу личи на нејзината тетка. Наводно, Вилијам тогаш бил во врска со осум години постарата Ема. Иако, тоа очигледно баш и не функционирало, таа денес одлично се согласува со сите членови на семејството, за што сведочат и бројните настани на коишто присуствувала.

Со оглед на тоа, дека сè што се случувало било многу одамна, јасно е дека поранешните љубовници, денес се добри пријатели.