Проститутки во живо пренесувале киднапирање на човек кој не им платил за услугите!

11 мај, 2020
проститутка

Две проститутки од Вирџинија киднапирале маж кој немал пари да им плати за сексот.

Сексуалните работнички со нож му се заканувале на мажот, а потоа го ставиле на задното седиште во автомобил и сакале да го натераат да плати за сексот. Со нож го присилиле да седне во автомобилот и му се заканувале дека ќе го избодат.

Несреќниот човек завршил на Интернет, бидејќи проститутките среде акција ги вклучиле камерите и пренесувале во живо на Фејсбук. На крајот на драмата сепак го пуштиле да си оди дома.

На проститутките им се заканува затворска казна од 25 години.

https://www.youtube.com/watch?v=Rx2ZpeuS194