Раскош кој ќе ве остави без здив: Погледнете го домот на Beyoncé и Jay Z

19 ноември, 2020
kgn-img-348638

Од неколкуте куќи кои ги поседува славниот пар, раскошната куќа во Бел Ер ќе ве остави без здив! Куќата има неколку спални и бањи, огромен двор и базен, а секое парче мебел е внимателно одбрано. Луксузната куќа чини неверојатни 88 милиони долари и е една од најскапите во нивното соседство. Во ова видео можете да погледнете како е уредена куќата и со што сè е опремена.