Раздорот не престанува, Анџелина лута на Бред, му се заканила со децата!

21 мај, 2020
бред

Иако сите помислија дека напнатиот однос меѓу Анџелина Џоли и Бред Пит полека стивнува, се појавиле нови проблеми.

Имено, Бред ја запознал ќерката Шајло со неговата нова девојка, актерката Алаjа Шоукет. Тоа многу ја изнервирало Анџелина.

Заради средбата на Шајло со Алаја, Анџелина веднаш поставила ултиматум и се заканила преку децата.

Ултиматумот е всушност стара забрана која Анџелина ја поставила уште пред 10 години, а таа е дека Бред не смее да снима љубовни сцени во филмови со ниту една актерка освен со неа.

Најновиот додаток на забраната е тоа што Бред не смее своите партнерки и пријателки да ги запознава со нивните деца.