Реалното шоу ПСИХИЈАТРИЈА продолжува со зголемување на бројот на тешки ПСИХИЈАТРИСКИ СЛУЧАИ (ВИДЕО)

1 мај, 2020
Реалното шоу ПСИХИЈАТРИЈА продолжува со зголемување на бројот на тешки ПСИХИЈАТРИСКИ СЛУЧАИ (ВИДЕО)

Изабела Алијоски се натпреваруваше во седмата сезона во забавно -хумористичната емисија „Парови“. Тогашното учеството го обележи со со љубов со Кадра, но и со честите кавги со нејзината мајка, Слаѓана.

Се сетивме на моментот кога Белс и Слаѓа имаа расправија за шише вода, затоа што Изабела ја обвини мајка си дека таа ја земала водата. Исто така, мораше и обезбедувањето да реагира, кое ја одесе Белс во изолација заради недолично однесување: