Ребел Вилсон замрзнала јајце клетки но посакува и природна бременост

13 октомври, 2020
o_14943720_1024


Бунтовничката Вилсон е подготвена да основа свое семејство кога ќе дојде време, 40-годишната австралиска актерка, комичарка, авторка и продуцентка ги замрзна своите јајце клетки минатата година како резервен план за мајчинството. Но, иако има резервен план, духовитата актерка изгледа многу активно работи на природниот пат, неодамна рече дека големото слабеење може да се припише на жестока „вежба во кревет“ со нејзиното ново момче, 31-годишниот Џејкоб Буш. Двајцата ја објавија врската во јавност во септември, кога беа заедно на Планетарната здравствена гала во Монте Карло. Но, Бунтовничката донесе одлука да ги замрзне јајцата пред да се заљуби во Џејкоб.

image


Нејзиното момче Џејкоб Буш е основач на брендот за сладолед на Нап, член на семејството Анхојзер-Буш, чии предци ја основаа пиварницата „Адолфус Буш“ во 1852 година, позната и по производство на брендот „Бадвајзер“. Компанијата беше продадена на ИнБев во 2008 година, благодарение на што богатството на кланот Анхејзер-Буш сега се проценува на 13,4 милијарди долари. Упатените тврдат дека Џејкоб е првиот човек кој го сретнал Бунтовникот и кој може да и парира по хумор и личност. Тој има свој живот и успех и не го заплашува тоа, тој е претприемач и двајцата се посветени на своите работни места.