Ријана имала несреќа на електричен тротинет: Пејачката е со рани на лицето и телото!

7 септември, 2020
ријаана

Пејачката Ријана доживеа несреќа на електричен тротинет, но сега се чувствува добро.

Според близок извор на пејачката, таа се чувствува добро, но има рани на лицето и на челото.

„Ријана се чувствува добро, падна од тротинетот и се раскрвари, но не е ништо страшно“, изјави извор близок на пејачката.