Русин црта саркастични илустрации кои ќе треба добро да ги погледнете за да ги разберете!

4 мај, 2020
Naslovna

Фановите на иронијата и сарказмот ќе ги сакаат стриповите на московскиот уметник Антон Гудим. Во многу случаи, тие не се јасни веднаш на прв поглед и затоа ќе треба да ги погледнете малку подобро.

Кога ќе ги разберете, ќе се согласите дека тие се всушност генијални. 🙂 Погледнете 15 интересни примери подолу.