Салма Хајек го промени полот преку апликација: Актерката би била вистинска заводничка ако таа беше маж!

28 јуни, 2020
гфгфг

Убавата актерка Салма Хајек не можеше да одолее на лудилото што повторно се шири низ целиот свет во последните неколку дена. Имено, таа одлучи да го искористи Фејсбук за да провери како ќе изгледа како маж, па низ овој филтер обработи две нејзини фотографии, а потоа ги сподели со сите на Инстаграм.


“Што мислите? Дали би била привлечен маж? “, Напиша актерката како дел од оваа објава, која и донесе 190.000 лајкови за три часа. Нејзините обожаватели реагираа веднаш во коментарите, од кои досега има дури 6.000, а во кои многумина истакнаа дека актерката би била популарна и пожелна дури и да е маж.