Salma Hayek тажна поради вестите за филмот којшто го снимаше во Хрватска

11 јуни, 2020
sala

Филмот The Hitman’s Wife’s Bodyguard, сепак ќе излезе во 2021 година.

  • Поради ситуацијата со Коронавирусот, филмот ќе излезе малку подоцна од планираното, односно премиерата ќе се оддржи во 2021 година на лето. Малку сум растажена, бидејќи едвај чекам да го видите. – напиша Salma под својата објавата.