Се огласи и Кристијан откако братот на Менсур најавил војна: Му одговори на заканите, од неговите зборови се се тресе

14 мај, 2020
Naslovna

Ардијан Ајдарпашиќ, братот на Менсур Ајдарпашиќ, неодамна го задеваше Кристијан Голубовиќ во интервју. Сега тој му одговори жестоко.

На прашањето како ќе се однесува со Голубовиќ ако се сретнат заедно во „Задруга 4“, тој рече:

Помина времето на Кристијан, а дојде моето.Не би се повлекол од него, тој требаше да се засолни од мене.Кристијан Криле, јас живеам како шеф… (смеа) Кој е тој, што е тој, каде е тој? “, Рече Ардијан.

Кристијан реши да му одговори во свој стил.

Гледам нов пациент желен за слава.Најмалку, малку, лажни приказни за да влезам во психијатрија каде што ќе бидам вашиот лекар не се доволни Дали имате жолти банки во џеб за да барем материјално заслужувате да соберете шишиња во „Задруга“ и „Ако не, не мислам дека дружењето со мене ќе ви помогне да влезете таму и да бидете толку глупави и да го направите она што вашиот глупав брат му го направи на дури поглупавиот Томовиќ“, напиша Кристијан, меѓу другото, на својот профил на Фејсбук.