Се прослави заради Киндер чоколадо: Денес тој е опасен заводник.

1 септември, 2020
бред

Киндер чоколадото е една од омилените чоколади не само кај децата, туку и кај возрасните. И дали некогаш сте се запрашале како изгледа момчето од кутијата денес?

View this post on Instagram

Look who I've just spotted.. 😂🍫 -JB

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on

Иако долго време се шпекулираше дека компјутерската анимација е комбинирана со цртеж, откриен е идентитетот на ова сега веќе пораснато момче.

Неговото име е Џош Бејтсон и има британско потекло, а на Инстаграм има над сто илјади следбеници.

Jош е особено популарен кај припадничките на понежниот пол.

View this post on Instagram

Shopping the other day – two piece by @asos

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on

View this post on Instagram

Pretending To Use Chopsticks 😅🍣

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on