Се вратил во станот по седум месеци, па се шокирал!

6 мај, 2020
стан

Кинез кој поминал седум месеци надвор од својот стан се вратил дома и го пронашол својот дом претворен во мала ботаничка градина.

Тој направил и видео, а сите се чуделе како е можно растенијата да пораснат толку многу во текот на седумте месеци без него. Се потврдило дека неговиот брат имал улога во тоа.

Сопственикот на станот кажал дека го замолил брат му повремено да се грижи за билките за време на неговото отсуство, но не мислел дека тој ќе дозволи растенијата да го окупираат станот.