СЕБИЧНО И РАЗГАЛЕНО! Сестрите Кардашијан повторно се нап​аѓани од јавноста, но овој пат со причина!

12 мај, 2020
kardasijan

Иако тие честопати се неоправдано насочени, се чини дека славните сестри овој пат претерале.

Во последните месеци имавме можност да видиме како луѓето ширум светот ги „уништуваат“ полиците на продавниците и колку остануваат без основни средства затоа што не се во супермаркетите, а еден од „најпроблематичните“ артикли беше тоалетна хартија.

И покрај тоа, во семејството Кардашијан, деновиве се користи како играчка.Имено, Кортни Кардашијан објави на социјалната мрежа Инстаграм , а потоа го избриша видеото во кое се гледа дека нејзиниот син Мејсон и сестрата Клои Кардашијан расфрлале тоалетна хартија низ целиот двор. 

Како што се очекуваше, славните сестри ja налутија  јавноста, особено затоа што Американците се соочија со недостаток на оваа ставка во некои области, па затоа некои продавници мораа да ја ограничат продажбата на еден пакет по клиент.

Поради тоа, овие снимки, дури и пред Кортни да ги избрише „трагите“ од нејзиниот профил, се раширија на социјалните мрежи, а корисниците почнаа да  ги нарекуваат себични и разгалени богати жени.