Сега се мразат, а еднаш имаа борба облечени во танга: Нова драма со Кристијан и Станија (ВИДЕО)

6 септември, 2020
ТАНГА


Кристијан Голубовиќ и Станија Добројевиќ денес не можат да се видат со очи, но имаше момент кога имаа борба по танга

Задругата 4 започнува на 6 септември, а во неа ќе бидат вклучени „цимери“ од Фармата, чие пријателство беше прекинато во моментот кога Кристијан побара од Станија да му „плати“ затоа што тој и помогна да победи.

Останатите ги знаете – расправии, пукање во медиуми, обвинувања дека „тој не е татко на своето дете“ и закани дека во новата сезона „ќе и седне на’ рбетот “, и дали се сеќавате како порано се сакаа?

Спиеја во ист кревет, се гушкаа, се гушкаа, а потоа се скараа.