Сега знаеме од кого Каролина ја наследила својата убавина (ФОТО)

7 декември, 2020
14265016_1204671659573967_1670553258320437502_n

Каролина Гочева кога станува збор за музиката секогаш има да понуди добра и квалитетна песна, но за приватниот живот не сака многу да зборува.

Но, сега знаеме од кого Каролина ја наследила својата убавина. Нејзината мајка Светлана Гочева е исто така убава дама. Особено насмевката им е иста.

Според сторито на Инстаграм кое го сподели пејачката, оваа фотка е од пред 2 години, и е направена во Солун.