Семејството заедно за празникот! Емина Јаховиќ ја покажа мајка и!

24 мај, 2020
емина

Досега запознавме бројни членови од нејзиното семејство, како синовите и поранешниот сопруг, така и братот Мирсад и неговото семејство. А убавата пејачка сега покажа како изгледа нејзината мајка Сенија.

Таа ја овековечила мајка си вечерта пред најголемиот муслимански празник. Некои од следбениците искоментирале дека Емина убавината ја наследила од мајка си.

Интересно е тоа што токму за оваа пејачка се зборува дека намногу го променила изгледот и дека комплетно се трансформирала, а таа пред неколку денови објавила фотографија кога имала 22 години.

Што мислите, дали е поинаква?

View this post on Instagram

22 #tb

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on