Сепак е возможно да се здипли навлака со ластик!

6 мај, 2020
trik

Навлаките со ластици за на кревет сè повеќе се употребуваат, но многумина не знаат како да ги здиплат.

Затоа, видеото кое се појавило на социјалните мрежи, ги изненадило сите.

Доколку и вие спаѓате во групата на луѓе кои не знаат како да здиплат навлака со ластик, погледнете го видеото на линкот:

https://www.tiktok.com/@bubltea1?referer_url=https%3A%2F%2Fdnevnik.hr%2Ffolder%2Fviralni-video%2Fipak-je-moguce-sloziti-plahtu-s-gumicom-postala-hit-zbog-milijuna-koji-to-nisu-znali—604237.html&referer_video_id=6819624050822843653