Северина и Игор уживаат на море: „Еве сум дома, сега сум подобро“

29 јуни, 2020
сдсдсд

Пејачката Северина Којиќ (48) сподели две фотографии со своите фанови, на кои се гледа како жената од Сплит во моментов ужива во Далмација.


Во исто време, објавено е видео на кое се гледа морето и крајбрежјето од Игор Којиќ (32), кој во последно време ретко се рекламира на социјалните мрежи. Но, тој не ја наведе локацијата каде се наоѓа во моментот. – Ветер во мојата коса, тие пеат, и јас сум задоволна од стиховите на Стефан Симиќ – напиша Северина под објавата и ја пренесе песната на споменатиот писател.

Се уште има гласини за наводната љубовна несреќа на Северина и Којиќ, но парот не го соопштува истото. Гласините не беа потврдени или негирани.