Северина отиде на суд, а веднаш потоа се заследија со Којиќ на Инстаграм! Дали е ова знак за втора шанса?

1 јуни, 2020
seve

Веќе некое време се шпекулира дека има криза во бракот на Северина (48) и Игор Којиќ (32). Пред нешто повеќе од две недели, Игор направи потег што посочи дека имало караници во бракот – ја отстрани профилната фотографија што ја имаше со Северина на својот Инстаграм профил. Вчера тие престанаа да се следат едни со други на Инстаграм. А веќе денес тие се вратија на стариот пат – пак се заследија на Инстаграм.

Игор Којиќ сè уште ги чува фотографиите и снимките од порано со својата сопруга на социјалните мрежи, иако нема нови фотографии уште од минатата година. Ист е случајот со Северина. Но, неколку гласини не беа потврдени или негирани.

Но, тоа не е крај на драмата. „Јutarnji list“ дозна дека Северина се појавила на рочиштето во Општинскиот кривичен суд во Загреб утрово, овој пат поради тужба поднесена против неа од страна на Милан Поповиќ заради наводите во жалбата што ги изнесе Северина во бројни судски постапки. Таа беше придружувана од адвокатот Мате Матиќ. Но, другата страна не се појави и сето тоа заврши брзо.

Патем, Милан Поповиќ до судот ја достави и третата адреса од Загреб.Ова е важен факт  со оглед на тоа што Северина и Милан Поповиќ се грижат за својот заеднички син, а судот донесе пресуда дека Милан Поповиќ може да се грижи за својот син во целост.

Во меѓувреме, Севе исто така дозна дека сметката на Поповиќ во Загребската банка, на која требаше да плати алиментација, е затворена,а сега тој има отворено сметка во Подравска банка.