Северина прегрнува друг маж: го оставила Игор, а сега објавила фотографија со друг!

19 мај, 2020
севе

Северина на социјалните мрежи му го честитала роденденот на својот ПР, но и близок пријател Давор Гргин.

“Колку се смеам со тебе и колку се радувам секој пат кога ќе те видам… Зашто некои луѓе мора да се сакаат. Среќен роденден пријателу”, напишала Северина и објавила до сега необјавени фотографии.