Шампионот е во Белград…и веднаш на терен

24 мај, 2020
Насловна

Новак Џоковиќ пристигна во Белград,откако мина два месеци за време на пандемијата на коронарниот вирус во Марбела, Шпанија.

Џоковиќ веќе го направи првиот тренинг на терените на СЦ „Новак“ во Дорчол, а закажа прес-конференција во понеделник.


Фокусот ќе биде на турнирите што Ноле ќе ги организира во текот на летото во Белград, Задар, Бања Лука и Црна Гора.