Што се можете да направите од старите гуми! Направете го вашиот двор рај на кој сите ќе му завидуваат!

14 мај, 2020
naslovna

Засукајте ги ракавите и направете нешто уникатно, со минимална инвестиција од ваша страна.

Откога ќе “дотраат”на автомобил, гумите повеќе не можат да се користат за таа намена. Но, тоа не е причина да ги фрлите – користете ги во градината и ќе заштедите многу пари, истовремено намалувајќи го и отпадот и заштитувајќи ја животната средина.

Еве што можете да направите со старите автомобилски гуми!

Бидете креативни и направете им на вашите деца нови, трајни градинарски играчки и бидете сигурни дека забавата ќе ви биде загарантирана во текот на летото.

Ви предлагаме и да направите и лулашка од старите гуми.

Сè може да се направи од нив, од масички за кафе, до столици и градинарски столчиња.

Од старите гуми, можете да добиете и уникатни саксии за вашите цвеќиња!

Време е да ги засукате ракавите и да го направите вашиот двор вистински мал рај на кој сите ќе му завидуваат.