Што всушност се случува со предбрачниот договор на Џеј Ло и Алекс Родригез?

24 ноември, 2020
profimedia-0491230858


На почетокот на 2020 година, светот едвај чекаше да се види една од најочекуваните свадби во годината – онаа на пејачката Џенифер Лопез и нејзиниот свршеник Алекс Родригез. Сепак, пандемијата на коронавирус ги спречи нивните планови, па свадбата беше откажана.

Сепак, како што еднаш рече 51-годишникот, тоа дефинитивно ќе се одржи, прашање на време е. Сепак, скоро повеќе од венчавката, многу фанови сега се заинтересирани за нивниот предбрачен договор, за кој се „шушкаше“ со месеци. Некои медиуми исто така напишаа дека поради несогласувања околу „согласувањето“ за истото, бракот воопшто нема да се одржи. Која е вистината?


Целата приказна за предбрачниот договор, според таблоидите започнала откако Џенифер дознала дека Алекс ја изневерувал – и тоа само неколку месеци пред да ја запроси. „Повеќе не му верува. Го сака, му прости, но – довербата ја снема. Затоа Џен сака да се осигура. Ако го изневери бракот, Алекс скапо ќе плати за тоа. Да не дозволува никој да прави ‘будала’ од неа. Ако Алекс одбие да го потпише договорот, нема ништо од бракот ’, напишаа споменатите медиуми пред неколку месеци.

Jennifer Lopez