Синот на Цеца испочитувал муслимански обичај за време на Рамазан: фановите прашувааат дали ја сменил верата?

13 мај, 2020
veljko

Вељко Ражнатовиќ наскоро ќе стане татко, а откако стапи во брак започна со мирен семеен живот, без многу испади во јавноста.

Но неодамна една негова фотографија на Instagram предизвика голем интерес. Воедно на објавената фотографија Вељко на која го покажува својот грб, многумина останаа збунети.

Во коментарите може да се забележи дека во прашање станува за хиџам, односно медицинска метода која се смета за мала хируршка интервенција. Хиџам всушност претставува метода за локално пуштање крв и се употребува најчесто во муслиманскиот свет особено кога се прави сунет.

На фотографијата на профилот на Вељко може да се видат коментари со бурни реакции, а најчесто е прашањето дали си ја сменил верата штом се решил на ваков чекор.