Сите мислат дека мајката и ќерката се сестри, дали може да претпоставите која е 43, а која 19?

30 мај, 2020
мајка-и-керка

Џолин Дијаз е 43-годишна мајка од Калифорнија. Џолин и Мелани на многумина им изгледаат како сестри, а мајката тврди дека тајната за нејзиниот младешки изглед е здрава исхрана, вежбање и нега на кожата.