Сме живееле во заблуда: Најголемата мистерија за Том и Џери решена!

26 мај, 2020
Наслован

Приказната за мачката Том и Џери глувчето, кои живеат во иста куќа и постојано се надмудруваат меѓусебно, редовно завршуваа со тоа што Том остана лут, а Џери успеа да ја постигне посакуваната цел, со многу бркања и духовити ситуации.

Во една прилика, нивното надмудрување беше прогласено за „насилно“, но прилагодените епизоди не беа толку успешни како оригиналните.

Неодамна, култниот цртан филм го прослави својот 80-ти роденден, а сега е решена големата мистерија и прашање – дали се пријатели или непријатели Том и Џери? Тие се најдобри пријатели!

„Том и Џери се најдобри пријатели, но Том мора да се преправа дека го мрази Џери за да го заштити, така што неговиот сопственик не го заменува со мачка која навистина ќе сака да го убие Џери“, гласи објаснувањето.

„Јас живеев во лага целиот мој живот“, „Ние сме измамени“, „Некои епизоди само сега добиваат значење“ беа само некои од коментарите на Твитер во кои беше објавен одговор на „Гугл“ за односот меѓу двата ликови на цртани филмови.