Снаата на Лепа Брена студира на тежок факултет, но истовремено и вредно работи!

19 мај, 2020
брена 2

Девојката на најмладиот син на Лепа Брена, Виктор, е вистинска убавица. Таа во Белград студира српски јазик и книжевност.

Сандра работи и како шминкерка, а на социјалните мрежи има дури 10 000 следбеници. Снаата на Брена е секогаш дотерана.

Може да се пофали со совршена фигура, тенок струк и долги нозе, а убавите црти на лицето не оставаат никого рамнодушен!