Со оваа апликација за мобилен телефон кафето ќе ви биде секогаш топло!

4 мај, 2020
кафе 2

Постојат луѓе кои уживаат во долгото пиење кафе. Но често се случува кафето да се олади, па често се пие ладно. За оние кои сакаат секогаш да уживаат во топлото кафе, постои решение.

Навидум се чини дека станува збор за класична шолја за кафе или чај, во всушност, не е. Предност на оваа шолја е што во секој момент може да се регулира температурата на кафето. Таа се поврзува со апликација за мобилен телефон на која се одредува темпертурата, а потоа стигнува сигнал кога саканата температура е постигната.