Со тетоважите сакале да покажат дека се неразделни!

30 април, 2020
тето 1

Парови, членови на семејство и пријатели одлучиле со тетоважи да ја покажат нивната неразделна врска.

Овие тетоважи имаат смисла само ако се во пар. Секој од нив ја тетовирал својата половина, па тетоважата може да се види во вистинско светло само ако луѓето се еден до друг.