Со ужасно многу барања и не овозможува добра соработка: Вака се однесувал Канје Вест кон својот телохранител! ШОК!!!

19 мај, 2020
канје 2

Поранешниот телохранител на раперот Канје Вест, Стив Станулис ги откри сите детали од животот на пејачот и неговата сопруга Ким Кардашијан. Тој откри дека Канје е еден од најомразените луѓе со кои работел, како и дека пејачот бил бесен затоа што Стив првиот ден не знаел да притисне копче на лифтот кон студиото каде што работел на својата модна.

“Му реков дека можеме да го изведеме ова на три начина. Првиот е да ми каже кое е копчето, така што ќе знам во иднина. Вториот е тој да го притисне копчето и да ми покаже така што ќе знам во иднина. И третиот е да стојам таму цел ден и тој ми објаснува колку е важно неговото време “, рече Станулис, истакнувајќи дека ваквите ситуации биле доста вообичаени.

Канје побарал, тој секогаш да оди седум метри зад него, што му ја отежнувало работата уште повеќе, бидејќи тој бил премногу далеку и не можел да му помогне ако се случи нешто. Телохранителот истакна дека неговиот клиент е ужасно захтевен и дека не овозможува добра соработка.