Сопругата на Вил Смит по 20 години брак: Во карантин сфатив дека дури и воопшто не го познавам!

3 мај, 2020
Naslovna

Ниту нивниот брак не е совршен.

Иако тие се во брак повеќе од 20 години, сопругата на Вил Смит, Џада Пинкет Смит, призна дека тие дури сега се запознаваат.

Џада признала дека била присилена од сегашната состојба со пандемијата од корона вирусот да го помине целото време со Вил, и сфатила дека таа навистина не го познава својот сопруг.

„Ова е многу предизвикувачко. Вие сте принудени да гледате на нештата поинаку“, рече Џада на својот Фејсбук профил објавувајќи нова епизода од шоуто „Red Table Talk“.

Таа рече дека мора да се справи со таа реакција и тешко е да прифати дека не го знаела Вил иако биле во брак од 1997 година.

Џада и порано зборуваше за нејзиниот брак со Вил во ова шоу и рече дека сака да покаже дека ниту нивниот брак не е совршен.