6те најубави црнокоси на сите времиња

19 април, 2020
Naslovna

Убавината е во окото на гледачот, можеби е најточното правило на сите времиња.  

Така, за некои најфатални жени се русокосите, додека за други природните бринети го одзимаат здивот.

Денес, зборуваме токму за нив – бринети кои го полудеа светот со својата убавина и чија појава никој не не останува рамнодушен.
Ви ја претставуваме нашата листа на шесте најубави девојки бринета на сите времиња:

1.Моника Белучи

2.Елизабет Тејлор

3.Орнела Мути

4.Ракел Велч

5.Џоан Колинс

6,Џија Каранди

Меѓу младите и познати жени кои ја негуваат својата природна коса се и најпознатите убавици, како што се Меган Фокс и Адријана Лима.