Адријана Лима и Марко Јариќ сликани заедно…. Хм.., ќе има ли смирување?

2 мај, 2020
290921_profimedia0511484468_ff

Кошаркарот и познатата манекенка повторно заедно. Се зборува дека се заедно во изолација, во Мајами.

Поранешните сопружници, светски познатата убавица Адријана Лима и кошаркарот Марко Јариќ се фотографирани заедно! Овие фотографии го обиколија светот со брзина на светлината, а многумина беа воодушевени, бидејќи тие не беа видени заедно долго време.

Адријана и Марко биле во друштво на ќерките Валентина и Сиена. Марко и ќерките биле на бродче, но Адријана не сакала да оди со нив, па таа само ги испратила.

Како што пренесуваат странските медиуми, четворицата се во карантин заедно во Мајами. Дали е точно ова и дали оваа двојка всушност се помирила, како и секогаш, ќе покаже времето.

<p>Naš košarkaš i čuvena manekenka ponovo na okupu! Šuška se da su zajedno u izolaciji u Majamiju!</p>
<p>Naš košarkaš i čuvena manekenka ponovo na okupu! Šuška se da su zajedno u izolaciji u Majamiju!</p>
<p>Naš košarkaš i čuvena manekenka ponovo na okupu! Šuška se da su zajedno u izolaciji u Majamiju!</p>
<p>Naš košarkaš i čuvena manekenka ponovo na okupu! Šuška se da su zajedno u izolaciji u Majamiju!</p>