Адвокатот Бритни Спирс ја спореди со пациент во кома: Таа не знае што потпишува!

9 октомври, 2020
бритни

Пејачката е на суд и се обидува да ја врати контролата врз својот живот затоа што пред 12 години, кога доживеа нервен слом, нејзиниот татко доби старателство над неа.

Бритни Спирс минува низ тежок период во кој се обидува да ја реши ситуацијата на суд со нејзиниот татко кој пред 12 години, кога пејачката доживеа нервен слом, го презеде старателството над Бритни. Пејачката повторно сака да има контрола над своите финансии и да донесува свои одлуки, а за тоа се бори на суд со помош на нејзиниот адвокат Сем Ингам, кој судејќи според изјавите што ги дал на суд за неговиот клиент, не работи во нејзина корист.

ТМЗ наишол на препис од судот и пишува дека Ингам и рекла на Бритни дека е како пациентка во кома и дека тоа е најдобриот начин на кој тој може да ја опише нејзината ментална состојба. Затоа тој смета дека Бритни мора да има адвокат што ќе ја застапува бидејќи, според него, пејачката не е способна сама да потпише документ и не разбира што потпишува. Фановите на Бритни Спирс веќе некое време се загрижени за пејачката и започнаа движење на социјалните мрежи под хаштагот #FreeBritney.

Имено, по низата бизарни објави на Инстаграм, се повеќе од нив објавуваат дека пејачката се чини дека суптилно покажува дека нешто не е во ред со неа. Бритни објавува видеа на кои танцува, ја покажува облеката и се шегува, но некои сметаат дека не го контролира сопствениот Инстаграм. Нејзиниот татко тогаш рече дека сите тие биле теории на заговор и дека тој само го сакал најдоброто за неговото дете.