Актерката ја откри вистината за романсата со Бред Пит

28 јуни, 2020
alia

Алиа тврди дека парот не е во врска, и покрај тоа што се видени неколку пати заедно во интимна атмосфера.

“Шушкањата” дека 56- годишнниот актер повторно нашол љубов, започнаа откако тој почнал да се појавува на уметнички изложби заедно со Алиа.

Но , по бројни прозивања за нивнта врска, актреката се изјасни: НЕ НИЕ СМЕ ЗАЕДНО, НИЕ СМЕ САМО ПРИЈАТЕЛИ”

Но штом овие гласини почнаа да се шират, дуото призна дека тие само имаат исти избор и вкус на уметност. Тие навистина имаат блиска поврзаност во уметноста, но и дека живеат во , 10 мин оддалеченост такашто Алиа понекогаш го посетува Бред и со точак.