Анастасија не можела да ги сопре солзите, а имала и силна причина за тоа!

18 април, 2020
anastasija

Пеачката Анастасија Ражнатовиќ, ќерка на Светлана Цеца Ражнатовиќ карантинот го поминува во Нови Сад, каде што живее со момчето Ѓорѓе Куљиќ.

На Анастасија очигледно не и е воопшто лошо, бидејќи одлично се забавуваат и го поминуваат времето во изолација.

Младата Анастасија плачела како дожд по заршена партија карти. Нејзината пријателка изгубила и завршила со лицето во чинија полна со брашно. На Анастасија сето тоа и било толку смешно, што се расплакала од смеење.

“Не паметам кога последен пат волку многу сум плачела”, напишала Анастасија на видото.