Анџелина Џоли повеќе нема трпение и контрола врз хистеричните напади на суд

16 октомври, 2020
bred-pit-andzelina-dzoli


Токму кога помисливме дека врската помеѓу Анџелина Џоли и Бред Пит драстично се подобри, работите тргнаа наопаку. Навистина, тие сега се во полоша врска од кога и да било порано, а судските спорови за разводот полека се претвораат во судење на векот. Така, таблоидот „Нова идеја“ лансираше шокантна обвивка која сугерира дека Анџелина била буквално врзана со лисици од затворската ќелија и дека Бред Пит бил кум на сето тоа. Но, тогаш порталот Gossip Cop, кој се занимава со разоткривање лаги за познати личности, навлезе подлабоко во оваа приказна и детално објасни што се подразбира под насловот: ‘Анџелина влечена во затвор’. Дека Бред и Џоли се во најлош можен период во нивната врска е вистина и дека не се срамат да посегнат по најгрдите зборови, обвинувања и закани, дури не мора да зборуваме за тоа. Но Анџелина не беше буквално однесена во затвор, туку Бред и рече дека ќе ја вовлече во затвор ако продолжи да ги попречува судските постапки во кои се наоѓаат. Имено, Анџелина во повеќе наврати бараше дисквалификација на судијата Џон В. Удеркирк, кој го води нивниот спор за развод под изговор дека адвокатскиот тим на Бред е во пријателски односи со судијата и дека тоа може да влијае на исходот на тужбата. Во секој случај, Анџелина не успеа да го извлече Удеркирк од оваа парница и продолжи да бара целосно старателство над децата.

View this post on Instagram

🌟🌟

A post shared by Angelina Jolie (@angelinabradlovers) on

И додека Бред трпеливо го следеше однесувањето на Анџелина некое време, тој сега беше целосно луд, па рече дека ќе ја одвлече во затвор ако се обиде повторно да влијае на судската постапка во која се најдоа.