Анџелина и Бред никогаш не биле поблиски: Склучиле договор по кој сите останаа збунети!

8 мај, 2020
anjelina joli bred pit

Судејќи според приложеното, односот на Анџелина Џоли и Бред Пит никогаш не бил подобар.

„Работите меѓу Бред и Анџелина се подобри отколку што беа порано“, вели изворот.

„Тие се зближени, изолацијата позитивно влијаеше врз нив “, рече изворот.

Оваа позната двојка има шест деца заедно, а поранешните љубовници имаат нов договор. Актерот може да ги гледа помалите деца на неколку дена. Тие живеат само 10 минути одвоено во Лос Фелиз, па затоа и ова е многу изводливо.

Анџелина е воодушевена и од трезвеноста на Пит. Престанал да пие по нивниот развод.

Тие се запознале во 2005 година на снимање на филм, а од тогаш решиле да започнат семејство и да имаат шест деца.