Аријана никогаш не била волку жешка… Пејачката го покажа своето деколте, а сите се запрашаа каде го криела досега.

14 мај, 2020
2222225_profimedia0495055256_ls

Аријана Гранде (26 год) ги изненади своите фанови на социјалните медиуми кога направи низа на провокативни селфи-ја со кои изнуди одушевувачки коментари.

Америчката поп ѕвезда се фотографирала на креветот во својата дневна соба на начин на кој нејзиното бујно деколте се наоѓа во прв план.

Бидејќи Аријана ретко игра на картата на сексапил, многумина ја дочекаа со “безобразни” коментари.