Богдана и нејзината сестра Бојана Родиќ се „расоблекоа“ во бикини

25 август, 2020
sddefault


Сопругата на Вељко Ражнатовиќ, Богдана Ражнатовиќ, го искористи овој топол ден да го помине покрај базенот. Таа беше придружувана од нејзината сестра Бојана.