Бремената Кјара мораше да разговара со Расел Вилсон преку FaceTime на последниот ултразвук преглед!

17 април, 2020
33

Бременоста може да биде доволно предизвикувачка, но бременоста за време на пандемија е сосема друга работа, како што во моментот ја доживува Кјара. Таа објави дека го очекува своето трето дете во јануари , а светот се смени целосно за неколку месеци од тогаш. Поради сè построгата политика за посета во болница, сопругот на Кјара, Расел Вилсон не беше во можност да ја придружува на нејзиниот последен ултразвук, и наместо да и прави друштво на преглед, чекаше во автомобилот надвор.

Кјара сподели клип на Инстаграм од прегледот, а во видеото, таа носи маска додека гледа на сликата со ултразвук, држејќи го својот телефон за Вилсон може да разговара со докторите. „Животот на бремената жена во ерата Ковид-19 е многу интересен … Расел мораше да гледа преку FaceTime од автомобилот додека сум на ултразвук преглед“, напиша таа.

Кјара и Вилсон неодамна донираа милион оброци во банка за храна во Сиетл за борба против несигурноста на храната среде пандемијата на корона вирус, а тие не застанаа тука.