„Buffy the Vampire Slayer“ позираше без облека на Инстаграм!

19 април, 2020
bafi

„Чудно е што морав да носам потпетици“, вели актерката, погледнете!

Актерката Сара Мишел Гелар се приклучува на предизвикот да позира без облека, со перница!

По фотографијата на која Хали Бери која го „запали“ интернетот, поранешната ѕвезда на серијата „Buffy the Vampire Slayer“ позираше исто така!